Coaching

 

Jag utbildade mig till coach i London för CTI 2004. Sedan dess har jag certifierat mig och vidareutbildat mig både inom NLP och Affärscoaching och även regelbundet utbildat ledare i ”Coaching for Performance”genom Leadership Pipeline Institute. Men framför allt så har jag coachat många människor i många timmar under många år. Jag älskar verkligen coachrollen!

En av mina största styrkor som coach är att jag genuint ser Det stora i dig. Det största. Och det är där jag håller dig. I dina styrkor, i din potential, i linje med din djupa längtan och kraft. Därifrån strukturerar vi sedan vad det är som du vill uppnå, undersöka, förändra, förbättra. Och hur du tar dig dit. Vare sig det är mer balans i livet, bli bättre på att sätta gränser och säga ifrån på jobbet, klättra i karriären eller forma ett liv i linje med din själ. Vi ser på vilka eventuella hinder, blockeringar, begränsningar, destruktiva vanor som du har och vad som krävs för att få det som du vill.

Oavsett fokusområde så tycker jag som coach om att arbeta med mätbarhet. Att kunna följa en progress, både på insidan och utsidan, och veta att du rör dig åt rätt håll. Jag tar själv regelbundet coachingsessioner och tycker om att arbeta med mål och delmål. Det är ett sånt otroligt bra sätt för mig att hålla mitt liv på spår och få hjälp att både se mig själv tydligare och skapa förutsättningar för min längtan att manifesteras. Därför är det också en sån glädje för mig att kunna hjälpa andra på samma sätt.

 

Hör gärna av dig till mig för mer info och ett kostnadsfritt intro-samtal!

 

Några referenser:

”Jessica är väldigt närvarande i coachingen och har alltid olika verktyg för att “plocka fram en”. Det är skönt att få komma överens om konkreta “commitments” att jobba med. Det blir liksom lättare att ta tag i saker som annars bara snurrar i huvudet. Det har gett mig möjlighet att ta ett steg vidare i det jag har stått i just då.” Kristina

” The key strength that Jessica has in my view, is her ability to adapt herself to my existence in life (work, personal life, way I view things). I always felt that I was too complicated and that no one would be able to understand my 3-D perspective. Jessica gave me the glasses enabling me to see the difference between my heart and intellect as well as a cookbook giving me the tools and recipes to utilizing both components in achieving the healthy existence in the context of life.” Wisam Shalaby, VP Digital Route

”Vi har ofta kartor och guider när vi går i fjällen eller alperna. För det landskap som heter ’du själv ’ eller rör ’din egen utveckling’ finns ingen bra karta, men det finns bra guider även för dessa landskap; en av dem är Jessica.”
Bengt Rubin, Management konsult Connecta

”I coachingen med Jessica känner jag mig fullständigt sedd och bekräftad. Med lyhördhet har Jessica mött mig där jag befinner mig och bistått mig i alla mina strävanden oavsett om det rört sig om jobb eller relationer.”
Nina, Redaktör

”Jessica, you really do have an extraordinary gift in making people see who they really are. You are such an inspiration!” Asif, IT consultant

”Thank you for giving me your time and support. I really appreciated it! You are an excellent model for what you teach and practice. It is helpful to me to have a mental picture of you in my mind as a good example for the path I would like to take.”
Christine Durran

”Jag uppskattar och tackar för coachingen jag fått av dig Jessica. Du har gett mig precis de pusselbitar jag behövde för att ta steget ut med mig själv. Jag känner att du lägger ner hela din själ i att möta mig och att ge mig precis vad jag behöver i stunden. Jag är så tacksam för allt jag fått av dig!”
Eva

”Du läser alltid klockrent av vart jag befinner mig! Och jag är fascinerad över med vilken rakhet och värme du alltid får mig att ta det där extra steget.”
Axel, Beteendevetare

”Jag har blivit mycket inspirerad av coachingen och fått en stor knuff framåt i min kvinnlighet, att leva ut och ta för sig. Det känns verkligen bra att prata mer förtroligt med en människa och bli speglad så rakt!”
Pernilla, Sekreterare

”Coachingen har verkligen hjälpt mig att angripa och leva med mina problem på ett mer strukturerat och handfast sätt. Du har mycket snabbt kommit till “pudelns kärna” och pekat på tankemönster och hang-ups på ett konstruktivt och utvecklande sätt. Coachingen har bidragit till en mycket större livsglädje, kraft och livskvalitet.”
Lena

“I am so happy to have learned to listen to myself more and finally walking my way feeling confident.”
Rosemary, Housewife

”Verkligen en härlig överraskning att hamna på en föreläsning som satte fingret på den kombo av ledarskap och personlig utveckling som jag alltid sökt!” – Annica

”Jag upplevde Jessica Odén som en väldigt duktig och intressant föreläsare under förmiddagen. Hon kunde förmedla sitt ämne och budskap på ett bra och innehållsrikt sätt som gjorde att man lätt tog till sig det.” Malin Holmberg, Coordinator Production Mechanical Engineering

“Jag tyckte att Jessica Odén var helt suverän, mycket bra! Jag upplevde att hon var kunnig, uppdaterad på ämnet och knöt ihop ämnet mycket bra. Hennes verktyg kan jag använda både på jobbet och hemma.” Lotta Janeflo

”Den föreläsare som gjorde absolut störst intryck i form av intressant tema, men framför allt i sättet att föreläsa, var Jessica Odén.” Sophia W Renemar, Chef, Kommunledningskontoret, Knivsta kommun

”Det var en föreläsare som gjorde ett extra starkt intryck på mig: Jessica Odén genom sitt engagerade framförande av ett viktigt och aktuellt ämne.” Inga-Lill Carlsson, Affärsutvecklare

”Jessica Odén var väldigt entusiasmerande”, Miika Wallin,Chef för ledningskansliet Sveriges lantbruksuniversitet

”Jag hörde på Jessica Odén i förmiddags. Hon var väldigt bra och givande, henne hade jag kunnat lyssna till en hel dag.” Ingela Meurling Uppsala kommun

” Jessica Odén var enligt mig dagens stjärna. Proffsig föreläsning med matnyttiga knep att använda i vardagen.” Kristin Hagdahl, Utsikt Bredband AB

”Mycket inspirerande! Mycket tänkvärt! Vi är toppennöjda!”, Sara Ekblom Herdins färgverk

”Att landa varje tisdag morgon med dig och gruppen har varit som att få bada i rosa champagne. Det har varit omvälvande och omhändertagande att få delta i gruppen med dig som ledare. Jessica, du ger allt i varje sekund, och det gör att en enorm trygghet infinner sig med dig som ledare. Genom att delta i gruppen så känns det som att jag har landat i mig själv på ett helt nytt sätt och jag känner en enorm tacksamhet att få möta alla dessa kvinnor på ett djupare plan. Kvinnan i mig har tagit ett rejält kliv framåt!!!! Tack för att jag har fått delta!”
Eva

”Det har varit en underbar tid där vi har fått möta oss själva med Jessicas fina och inkännande ledning. Hennes sinne för att mjukt och kärleksfullt få mig att gå över mina gränser med alla fina övningar, har gjort mig tryggare och gladare i min vardag. Det har gett mig tankeställare och tillit till människor.”
Angela

”Det är något magiskt med den energi som bildas när vi möts i en grupp, sänker garden och öppnar upp oss. Jessica har med säker hand guidat oss genom olika övningar som hjälpt mig att växa som människa och kvinna. Jag är oändligt tacksam för att ha fått vara en del av det.”
Camilla, Ekonomichef

”Jag får kontakt med och utvecklar mjuka känslor hos mig själv som jag länge stängt av. Min förmåga att känna kärlek, att ge kärlek och till och med att våga ta emot kärlek har ökat markant. En förmåga som jag idag vågar använda i mitt dagliga liv i bemötanden med andra människor. Detta leder i sin tur till att problem ibland blir lite lättare att bära. Att känna och dela kvinnokraft är sådan power!!!”
Susanne Andersson, Arbetsterapeut

”Jag var så lycklig när jag i går cyklade hem i regnet med min purvackra doftande nejlika. Kände mig vacker ståtlig och stolt, livet kändes så självklart, så självklart enkelt. Jag är djupt tacksam och berörd över att ha äran att vara en av de kvinnor som får vara i ditt livsbejakande space. Det bidrar med avslappning, påfyllnad av kraft/ ork/ hopp/ inspiration, gemenskap, närhet och tröst och acceptans. Märker att jag så lätt glömmer bort att skämma bort mig själv… med det vackra, det sköna, det goda…det påminns jag om. Om att bejaka tillbedjan och tacksamhet.”
Angelica

”Kvinnogruppen har gett mig ny kontakt med kropp och själ och många intressanta upplevelser, kunskaper och möten. Det har varit ett bra sätt att lära känna andra kvinnor bakom masker och yta.”
Lena, Journalist

”Det är en tillåtande, kreativ och närvarande atmosfär med Jessica. Ingenting behöver vara fint, utan bara så som det är i all sin smärta, glädje, ilska, stumhet, lust. Det ger många insikter att lyssna på varandras livshistorier, både i prat, rörelse och beröring. Detta har gett mig en annorlunda sorts gemenskap med andra kvinnor på väg genom livet. O mycket bra musik har flödat genom rummet!”
Elisabeth

”Det är alltid spännande att komma på tisdagarna för att se vad vi ska göra för övningar den här gången. Ibland kan övningarna vara lite utmanande men det sår frön för hur man kan arbeta med sig själv för att fördjupas som människa och som kvinna. Atmosfären i gruppen är varm, kärleksfull och tillåtande och Jessica är en fantastiskt generös och inspirerande människa!”
Lillian, Kontorist