Kvinnocirkel

 

De här träffarna är en djup och inspirerande möjlighet för varje kvinna att stärka kontakten med sin egen inre levande och alldeles heliga visdom. När kvinnor möts i en cirkel utan hierarki, med gedigen guidning in mot vårt innersta varande, skapas en möjlighet till stor transformation. Inte bara för våra egna individuella liv utan även för våra barn, barnbarn och framtida generationers liv.

 

De här träffarna är helt enkelt en oas i den moderna, rationella snabbt snurrande världen. En oas där vi kan minnas oss själva, komma i kontakt med något större och återfå kontakten med den allra innersta, allra sannaste, eviga delen av vårt varande. Det är ett sammanhang där vi kan slappna av, tillåta oss att tina upp, låta stressen rinna av, magen bli mjuk och vänlig. Det är en brunn där vi kan fylla våra reserver, vara tillsammans i värme och enkel omtänksamhet och ge rum till hjärtat att öppna upp sig genom lätt rörelse och beröring, innerliga samtal, enkla meditationer och ceremonier.

 

Och vad du sen gör med den visdom och den kraft som du absolut kommer att få tillgång till, det valet är ditt! Om du vill ut i världen, öka tempot och klättra högre i karriären, eller bara gå inåt och sakta omforma någon del av ditt liv eller växla spår till något helt annat, det väljer du. Här finns inte rätt eller fel och dömande av varandras val. Vi jobbar på att bryta alla såna kollektiva mönster och istället använda all den kraften till att stärka vars och ens egen väg i visdom för att leva just det som du drömmer om och vet där inuti. Vi är alla en del av samma helhet och vi är säkra på att din innersta längtan är till det bästa för oss alla i alla generationer. När kvinnor kommer tillsammans med en gemensam intention på det här sättet så skapas en ny framtid! Kom och fira det feminina!

 

Under hösten finns det öppna träffar i Nyköping. Mer info på Facebook
Lördag 24 November blir det en heldags retreat. Mer info på Facebook

 

 

Vill du läsa mer om tankarna bakom Wise Woman klicka här OM – Wise Woman

 

 

”Det är något magiskt med den energi som bildas när vi möts i en grupp, sänker garden och öppnar upp oss. Jessica har med säker hand guidat oss genom olika övningar som hjälpt mig att växa som människa och kvinna. Jag är oändligt tacksam för att ha fått vara en del av det.”
Camilla Andersson, Ekonomichef

”Att träffa dig och de andra tjejerna på måndagar är något av det bästa jag gjort i hela mitt liv. Att få möta er på detta sätt har varit otroligt värdefullt för mig. Jag har hittat skatter inom mig själv och upptäckt skönhet och styrka hos andra kvinnor som jag tidigare inte sett.”
Hanna, Personalvetare

”Jag får kontakt med och utvecklar mjuka känslor hos mig själv som jag länge stängt av. Min förmåga att känna kärlek, att ge kärlek och till och med att våga ta emot kärlek har ökat markant. En förmåga som jag idag vågar använda i mitt dagliga liv i bemötanden med andra människor. Detta leder i sin tur till att problem ibland blir lite lättare att bära. Att känna och dela kvinnokraft är sådan power!!!”
Susanne Andersson, Arbetsterapeut

”Det är en tillåtande, kreativ och närvarande atmosfär med Jessica. Ingenting behöver vara fint, utan bara så som det är i all sin smärta, glädje, ilska, stumhet, lust. Det ger många insikter att lyssna på varandras livshistorier, både i prat, rörelse och beröring. Detta har gett mig en annorlunda sorts gemenskap med andra kvinnor på väg genom livet. O mycket bra musik har flödat genom rummet!”
Elisabeth