Med hjärtat – För klimatet

Med hjärtat – För klimatet

oktober 18, 2018 Uncategorized 0

 

 

Att förena det inre med det yttre… Klimathot, hjärtats uppvaknande, din inre visdom. Att vara i kontakt med något större… På den här träffen kommer vi med den värme, närhet, lätthet och närvaro vi skapar även att ägna tid åt att arbeta med klimathotet och skapa framtiden på detta plan.
Den här träffen riktar sig till dig som redan har varit på någon av mina träffar, antingen nu under hösten eller tidigare. Om det är så att du känner att du bara ska vara med, utan att ha deltagit förut, ring mig så ser vi hur vi löser det. Som vanligt så är kvällen kostnadsfri och om du efteråt känner att du har fått något som du vill ge tillbaka för i pengar så är det hjärtligt välkommet.
OBS! Det är måndag 22/10 denna gång och inte söndag och kl. 18-20. Ni är så varmt välkomna!

 

North Europe. 3D Rendering. Stars my own photo. Elements of this image furnished by NASA

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *