En heldags retreat – Lördag 24 November

En heldags retreat – Lördag 24 November

november 5, 2018 Uncategorized 0

Välkommen på en fördjupande heldag för dig som vill bli påfylld och inspirerad och komma i kontakt med din inre visdom!

Den här dagen är för dig som vill leva i linje med din djupaste andlighet och låta den feminina kraften ta mer plats. Det är för dig som har börjat omvärdera vad som är viktigt för dig på riktigt, vill lyssna inåt och tydligare se dina gåvor och livsmål. Det är för dig som vill vara i kontakt med dig själv både som varande och som kvinna och som längtar efter att göra detta i gemenskap med andra i en trygg och öppen atmosfär med bra musik, genom guidad meditation, mjuk beröring, coaching och goda samtal.

Vi kommer att vara i närheten av Nyköping (1 h söder om Stockholm). Exakt adress fås vid anmälan. Pris 800 kr inkl. lunch och fika (företag +moms). Det finns även plats att ansöka om för dig som verkligen vill delta men inte har de pengarna att betala.

Du är så varmt välkommen!

https://www.facebook.com/events/178567679744124/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *