Föreläsning i Nyköping och Linköping

Föreläsning i Nyköping och Linköping

maj 9, 2019 Uncategorized 0

Under vintern och våren har jag föreläst för ett par hundra personer på temat ”Själfull högprestation” och ”Det kommer inte att hända utan det feminina, det kommer att hända genom det feminina”. Otroligt så mycket som har förändrats på de 4-5 år sedan jag slutade föreläsa. Nu går det att prata om jsut det som jag vill prata om, utan att det är alltför konstigt. Utan att allt för många himlar med ögonen. Istället infinner sig ett lyssnande i rummet. Som ett kollektivt andetag. Vibrationen går fram. Orden sjunker in. Hjärtat öppnar sig än lite mer. Det blir mjukt i rummet. Nära. Skönheten börjar vibrera från alla vrår in om och utom oss och sakta ser vi att det inte behöver vara antingen eller. Det andliga eller det materiella. Det yttre eller det inre. Karriär eller ett själfullt liv. Livet är ett. Ett enda. I det, här och nu, finns alla möjligheter i världen att leva just det som just vi har kommit för att leva. I kompromisslös kontakt med det verkligt verkliga, precis så som det är. Det rör på sig! Än är inget försent.

Macro image of a pink rose

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *