Hjärtats intelligens

Hjärtats intelligens

maj 9, 2019 Uncategorized 0

Visste du att hjärtat faktiskt skickar mer information och ”ordrar” till hjärnan än tvärtom? De allra flesta har fått lära sig att hjärnan är kroppens ojämförbara ledare, the top dog, herren på täppan och det absolut viktigaste organet i kroppen. Allt kommer från och styrs av hjärnan. Så även hjärtat… Har man trott. Det stämmer inte och nu kan även vetenskapen bevisa det. På torsdag kommer jag inte att prata så mycket om det här men däremot guida övningar och meditationer som öppnar och fördjupar hjärtat och den visdom som finns i ditt egna, alldeles unika, heliga hjärta. På HeartMath institute pratar man om Hjärtats intelligens som ett tillstånd av medvetande som springer ur hjärtat och har en förmåga att skapa harmoni och synergi mellan kroppens alla organ och olika intelligenser. Det är dit vi ska! Det är därifrån vi tillsammans bygger den framtid vi i djupet längtar efter och vet är möjlig. Välkommen på torsdag kväll med temat HJÄRTAT. Att leva och forma sitt liv i linje med sitt hjärtas innersta längtan och djupaste visdom. Kom och öppna upp dig för den vibration, kraft, kärlek, visdom och vetande som bor i hjärtat. Kom och ta små steg för att kunna leva och verkar än djupare därifrån i din alldeles vanliga vardag…
Det kommer att vara mjukt. Det kommer att vara vackert. Heligt,extraordinärt och ändå en alldeles vanlig, enkel torsdagskväll med allt det som våra moderna liv rymmer. Kom uppklädd, kom i mysbrallor, kom sur, kom nervös, kom glad eller upprymd…

Välkommen precis såsom du är!

Som alltid så är kvällen kostnadsfri och om du efteråt känner att du har fått något som du vill ge tillbaka för i pengar så är det hjärtligt välkommet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *