Cirkelträff för kvinnor 11 April – Välkommen!

Cirkelträff för kvinnor 11 April – Välkommen!

april 4, 2019 Uncategorized 0

Välkommen till ännu en möjlighet att fylla på från ditt eget inre i denna oas! Denna oas av närhet, värme, reflektion, mjukhet och lyssnande tillsammans med andra kvinnor som, precis som du, vill leva med örat tätt emot hjärtat, låta det feminina expandera och stå starka i sin kraft. Denna träff blir på en torsdag, kl 18 – 20. Som vanligt så är kvällen kostnadsfri och om du efter kvällen känner att du har fått något som du vill ge tillbaka till i form av pengar så är en donation hjärtligt uppskattat. Vi ses straxt utanför Nyköping, exakt adress fås vid anmälan. Kom som du är, rakt upp och ner, du är så välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *