Wise Women Council

Wise Women Council

april 4, 2019 Uncategorized 0

För cirka 9 år sedan initierad jag något som jag kallade Wise Women Council och spelade då in det här klippet. WWC växte sig överhuvudet för mig så jag blev tvungen att släppa taget. Häromdagen skickad en vän den här filmen till mig och jag blev påmind om hur starkt det var. Vilken enorm våg som rörde sig genom mitt medvetande och blev manifesterat i världen. Klippet är fortfarande lika aktuellt, om inte än mer… Och jag står fortfarande helt bakom det. ”Steg för steg. Några kommer, några går. Jag fortsätter för alltid.” För den som är nyfiken så finns fortfarande hemsidan kvar, det har aldrig kännas rätt att lägga ned den http://wisewomencouncil.org/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *