Online – Kvinnocirkel

Online – Kvinnocirkel

mars 19, 2020 Uncategorized 0

Så fort som allt kan vändas upp och ned! 

Nu, om någon gång, så vill jag samlas i närvaro, värme och visdom. För min egen skull, för att kunna stå stadigt, men också för att använda möjligheten att skapa den bästa av framtider när allt som vi har kännt luckras upp under våra fötter.

Om du känner som jag så är du varmt välkommen på en kvinnocirkel online! Ikväll 19 mars 20.30 – 21.30

Jag kommer både att guida oss för att stärka kontakten inåt, till det som är större, och guida oss i bön för den framtid som vi tillsammans vill skapa härifrån. Det kommer även att finnas utrymme för den som vill att dela sina tankar och upplevelser. 

Maila mig eller skicka ett PM så får du länken till mötet. Ladda ned zoom om du inte har det. Det kan du göra på www.zoom.us

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *